• Beschrijving

  • Gebruik minder energie
  • Duurzaam
  • Gezonde binnen lucht

Mechanische ventilatie /  WTW

Door goed te isoleren wordt ventilatie steeds belangrijker in particuliere woningen en kantoren. Door de hedendaagse hoge kwaliteit bouw- en isolatie technieken is men daardoor aangewezen op mechanische ventilatiesystemen.

Goede gezonde binnenlucht door mechanische ventilatiesystemen

Mechanische Ventilatie systemen, ook wel balans ventilatie genoemd, biedt mechanische verluchting waarbij verse lucht via aanvoer openingen in de leef- of werkruimtes wordt gepompt. Een speciale ventilatiebox voert oude vuile lucht af en voert verse schone lucht aan.

Bij mechanische ventilatie heeft u de mogelijkheid om ook een toestel voor warmteterugwinning (WTW-toestel) te installeren. Hiermee kunt u tot 90% van de warmte die zich in de vervuilde lucht bevindt behouden en terug de woning in brengen. Wij installeren zowel in nieuwbouw als bestaande bouw mechanische ventilatie en/of wtw's

Vraag gratis een advies gesprek aan om de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand te bespreken. Wij geven u dan direct uitgebreid uitleg over de technische mogelijkheden en voordelen en positieve gevolgen van deze systemen.

Gebruik minder energie

Duurzaam

Gezonde binnenlucht