• Beschrijving

  • Voorkom vocht problemen
  • Kosten besparing tot 500 p.j.
  • Hoger comfort, minder tocht

Kruipruimte isoleren

 

Een niet geïsoleerde kruipruimte veroorzaakt vocht en/of schimmel problemen onder uw vloer. Dit zorgt voor een koude vloer en dus koude voeten, een (te) vochtige woning en vaak ook schimmel of schade aan wanden en vloer balken.

Door de kruip ruimte professioneel te isoleren blijft het droog onder de woning of blijft het vocht onder uw woning en niet onder de vloer en balken.

Het isoleren heeft ook als voordeel dat tocht door optrekkende kou tot het verleden behoort. Tocht is naast onprettig tevens ziekte verhogend. In oude huizen trekt er veel koude lucht/tocht via de kruipruimte door de vloer in de woning. Door uw kruipruimte en de vloer te isoleren is dit probleem snel verholpen.

Naast het comfort van een warme en tocht vrije woning zal isolatie tevens uw stookkosten verlagen. De besparing van kruipruimte isolatie is iets lager als bij andere isolatiemaatregelen zoals spouwmuur isolatie dus is het zaak om een zo goed mogelijk advies te krijgen. De duurzaamheid specialisten van Eek Solar vertellen u graag meer!

 

Voorkom vocht problemen

bespaar tot 500 euro p.j.

Minder tocht, meer comfort